OK Kapitány vezetésével újabb közösségi tér került felújításra a Mintaiskolában

OK Kapitány és az idei Fáy Siker Tábor több „mintaiskolás" résztvevője ez évben is összefogott és - az Alapítvány és az OTP Bank segítségével - felújították a Budai Középiskola újabb közösségi terét.

 

Az iskola és az Alapítvány vezetői már a 2015/2016-os tanév végén megállapodtak abban, hogy a renoválást igénylő, a tanári előtt található teret rendbe teszik: kifestik, modernizálják, az itt elhelyezett tablókat egységesítik. Minderre két turnusban került sor, júliusban elkezdték a folyamatot, amely augusztus végén fejeződött be, így szeptemberben a diákokat már a megszépült folyosó fogadta.

Természetesen nem ez az egyetlen „közös" tevékenység, „akció", a tervek szerint az elmúlt évek során már hagyományossá váló élelmiszergyűjtést ismét megrendezésre kerül majd, hogy decemberben halmozottan hátrányos helyzetű gyerekek részére kioszthassák az összegyűlt adományokat. Továbbá a két intézmény továbbra is együtt gyűjti a műanyag kupakokat, amivel a rászoruló fiatalokat segítik majd céljaik elérésében.