Adatvédelem

Kérjük, figyelmesen olvassa el adatkezelési elveinkről szóló nyilatkozatunkat, mert az alábbi információkat az OTP Fáy András Alapítvány minden olyan esetben alkalmazza, ha Ön meglátogatja az általa üzemeltetett oldalakat, illetve kapcsolatba lép az információs e-mail címmel. Amennyiben Ön e szolgáltatásainkat használja, magára nézve kötelezőnek ismeri el az alábbiakat:

 

ÁLTALÁNOS FELTÉTELEK

 • Az üzemeltető fenntartja a jogot, hogy előzetes tájékoztatás alapján a szolgáltatást akár részben, akár egészben megváltoztassa, vagy megszüntesse.
 • Az üzemeltető karbantartás vagy egyéb célból időlegesen szüneteltetheti a szolgáltatást.
 • Az üzemeltető nem felel azokért a károkért, amelyek a web-oldalakkal összefüggésben, azok működésképtelenségéből, nem megfelelő használatából, illetve számítógépes vírusból, vonal- vagy rendszerhibából, adattovábbítási késedelemből erednek, illetve az adatok, információk bárki által történő illetéktelen megváltoztatásával következnek be.
 • Az üzemeltető nem tartozik felelősséggel a felhasználók magatartását illetően, de fenntartja a jogot arra, hogy az internetes etika ellen vétőt minden előzetes értesítés nélkül törölje, illetve lehetősége szerint kizárja a szolgáltatás használatából.

 

A WEBOLDALON MEGJELENTETETT TARTALOM

Az OTP Fáy András Alapítvány által üzemeltetett oldalakon megjelentetett információk, képek és grafikák és adatok szerzői jogvédelem alatt állnak, melyek jogosulatlan felhasználása jogszabályba ütközik.

Az OTP Fáy András Alapítvány szolgáltatásain keresztül lehetőséget biztosít felhasználói számára, hogy kinyilvánítsák véleményüket, esetenként korlátozva a fórumban megjelentetett hozzászólásokat. Az OTP Fáy András Alapítvány nem vállal felelősséget ezekért a véleményekért.

 

ADATKEZELÉSI ELVEINK

 

Személyes adatok:

A OTP Fáy András Alapítvány oldalain történő regisztráció során személyes adatokat kérhetünk Öntől (pl. név, cím, e-mail cím, telefonszám, érdeklődési kör, stb.). Ezeket az adatokat bizalmasan kezeljük, harmadik személy(ek) részére nem adjuk át.

Böngésző típus/operációs rendszer:

A weboldalak látogatása során nem regisztráljuk böngészőjének típusát, valamint az Ön által használt operációs rendszer típusát sem.

 

Hogyan kezeljük az adatokat?

Az OTP Fáy András Alapítvány az adatokat az 1992. évi LXIII. Törvény (Adatvédelmi törvény) 3. §. (1) bekezdése a) pontja és (2) bekezdés a) pontja alapján kezeli. Az adatkezelés bizalmasan, a hatályos jogszabályi előírásokkal összhangban történik. Az OTP Fáy András Alapítvány illetékes szervezeti egysége gondoskodik adatainak biztonságáról, valamint megtette azokat a technikai intézkedéseket és kialakította azokat az eljárási szabályokat, amelyek az adatvédelmi törvény, valamint az egyéb hatályos jogszabályok adat- és titokvédelmi rendelkezéseinek érvényre juttatásához szükségesek. Az OTP Fáy András Alapítvány az Ön írásbeli kérése alapján adatait bármikor módosítja, illetve törli.

A fent említett adatokat statisztikailag feldolgozott formában, egyedi azonosítókhoz nem kapcsolhatóan összesítve szolgáltatásfejlesztési célokra felhasználhatjuk, azonban ebben a formában sem hozzuk nyilvánosságra.

 

Adatok felhasználása

A felhasználó által megadott adatokat az OTP Fáy András Alapítvány az alábbi célokra használja:

 • a felhasználó részére speciális hírlevelet juttassunk el, az általa megadott e-mail címére;
 • a felhasználót értesítsük az OTP Fáy András Alapítvány weboldalain történt fejlesztésekről, szolgáltatásaink bővüléséről;
 • ha a felhasználó úgy rendelkezett, a megadott érdeklődési körének megfelelő információkat, hírlevelet juttassunk el számára.

 

Felhasználási feltételek

 

Általános rendelkezések

 • A szolgáltatást az OTP Fáy András Alapítvány (Szolgáltató) nyújtja az itt leírt feltételekkel. A belépéssel elfogadod ezeket.
 • A szolgáltatást csak saját felelősségedre használhatod. Felelős vagy a felhasználói neveddel végrehajtott műveletekért, valamint az ezt védő jelszavad biztonságban tartásáért.
 • A Fórumok használata során nem módosíthatod a mileszel.hu fórumok rendszer megjelenését, működését. Az erre vonatkozó kísérletek is kizárást és egyéb jogi következményeket vonhatnak maguk után.
 • A Szolgáltató nem vállal felelősséget a szolgáltatás elvárttól eltérő működéséből, megváltozásából, leállásából eredő esetleges károkért.
 • Regisztrációddal felhatalmazod a Szolgáltatót az elküldött személyes adatok kezelésére. Regisztálás után ránk bízott adataidat különlegesen bizalmasan kezeljük, ha kétségeid vannak, kérjük tekintsd meg Adatvédelmi elveinket.

 

Tartalom

 • Sem a Szolgáltató, sem az OTP Fáy András Alapítvány szerkesztősége a Fórumokon közzétett adatokért, képekért, szövegekért, sem más információhordozókért teljes felelősséget nem vállal. Az Fórumokon megjelenő tartalmakat a felhasználók (a fórumozók) töltik fel és azokért ők vállalják a felelősséget, a szolgáltató nem. Az Fórumok alá csak olyan tartalmak tölthetőek fel, amik nem sértik harmadik személy szerzői jogait.
 • A Fórumokon közölt adatok megbízhatóságával, hitelességével, minőségével kapcsolatban a Szolgáltató semmifajta kontrollt nem végez, így a vállalat semmilyen értelemben nem vonható felelősségre a Fórumon elhelyezett információkból következő esetleges káresemények miatt.
 • Nem használhatod Fórumainkat arra, hogy olyan információkat tégy közzé, amelyek sértik a Magyarországon hatályos törvényeket.
 • Nem használhatod Fórumainkat reklámtevékenység folytatására, kivéve, ha erre írásos engedéllyel rendelkezel a Szolgáltatótól.
 • Nem tölthetsz fel semmilyen, a hatályos jogszabályokba ütköző tartalmat. Nem helyezhetsz el a Fórumokon az olvasó-,vagy a mi rendszerünk működését befolyásoló kódot.
 • Az Szolgáltató a Fórumok moderátoraira ruházza azt a jogát, hogy azokat a fórumhozzászólásokat, amelyek megsértik az itt olvasható pontok valamelyikét, vagy amelyek megsértik a moderálási alapelvek valamelyikét, eltávolítsák. Szintén a moderátorokra ruházza azt a jogot, hogy e szabályok súlyos megszegését követően a fórumos felhasználói azonosítót megszüntethetik.

 

Egyéb rendelkezések

 • A Szolgáltató fenntartja a jogot arra vonatkozóan, hogy technikai vagy egyéb okokból a Fórumszolgáltatást vagy annak egy részét korlátozza vagy felfüggessze.
 • A jelen felhasználási feltételek megváltoztatásának jogát fenntartjuk. Az esetleges módosításokról a felhasználók értesítést kapnak a változtatás utáni első belépéskor.

 

OTP Fáy András Alapítvány