O.K. Kapitány átadta a „segítő” kupakokat

Sikeresen zárult az O.K. Kapitány által meghirdetett újabb kupakgyűjtési akció, melyhez a Szűcs Sándor Általános Iskola és a Budai Középiskola is csatlakozott. Ebben az évben O.K. Kapitány egy tündéri tizenegy éves beteg kislány, Zólyomi Kittike részére gyűjtötte a kupakokat.

Az O.K. Központba látogató diákokkal közösen gyűjtött közel 300 kilónyi műanyag kupak és az O.K. Központ munkatársai és a Greenpeace aktivista, Tömöri Balázs által összeállított tartós élelmiszereket tartalmazó csomagot a Zólyomi család vecsési otthonában került átadásra. (Tömöri Balázs a Jövő+ Fesztiválon tartott előadásáért járó tiszteletdíját ajánlotta fel mindehhez.)

A szülők a kupakokból befolyt összeget Kitti barcelonai gyógyításának finanszírozására fordítják majd. A megpróbáltatások és napi küzdelmek ellenére is folyton mosolygó és derűs család minden felajánlást örömmel és hálásan fogad.

A gyűjtés természetesen tovább folytatódik, hiszen O.K. Kapitány, ahol csak tud, segít! Az OTP Fáy András Alapítvány ezúton is köszöni az együttműködést minden egyes aktív partnerének!