O.K. Kapitány jelenti: sikerrel zárult az első jótékony akció!

Ez év december 12-én személyesen utaztam két segítőtársammal és sok ajándékkal együtt Rakamazra, ahol Orosz Bence és Orosz Szabolcs, illetve édesanyjuk várt bennünket.

A gyerekek súlyos, örökletes és sajnos gyógyíthatatlan betegséggel élnek együtt igen szerény körülmények közt. Mivel mind a ketten mozgásukban korlátozottak, és egy olyan kisbuszra gyűjtenek, amelynek segítségével, családjukkal együtt tudnának közlekedni. A fiúk egyébként, hasonlóan koruk béli társaikhoz, nagyon szeretnek rajzolni, kedvelik a sportokat és az interneten is sokat böngésznek.

Karácsony közeledtével nemcsak a veletek (kiemelten az Budai Középiskola diákjaival, tanáraival és az OTP Bank marketinges munkatársaival) közösen gyűjtött 4 zsák kupakot és az O.K. Központ munkatársai által összeállított, tartós élelmiszereket tartalmazó csomagot továbbítottuk a nehéz sorsú családnak, hanem egy fenyőfával is megleptük őket, amelyet a Pepe-Fenyő Kft. ajánlott fel.

Az fiúk édesanyja beszámolt töretlen kitartásukról és küzdelmükről, melyet annak érdekében tesznek, hogy mindent megadhassanak gyermekeiknek. Minden segítséget és felajánlást örömmel fogadnak és – természetesen – hálásan köszönik azt. Ha tudtok, segítsetek ti is!

A kupak és a tartós élelmiszer gyűjtése tovább folytatódik, hamarosan utóbbiról is beszámolunk!